קו ייצור צ'יפס מתפוחי אדמה טבעיים

קו יצור צ'יפס מתפוחי אדמה טבעיים

 

 

 

קו אוטומטי ליצור ואריזת צ'יפס מתפוח אדמה טבעיים כחטיף ו/או חצי מטוגן קפוא בצורות שונות:

• גלי

• רגיל

• מגורד

• מקלות

 

לאחר תהליך שטיפה חם, תפוחי אדמה הפרוסות מונעות למיכל מיוחד לטבילה בתמיסה מיוחדת שנותן למוצר להיות מאוד פריך לאחר טיגון. משתמשים בתהליך זה רק אם איכות תפוח האדמה ירודה. מערכת ואקום ואוויר משמש לייבוש תפוחי אדמה פרוס לפני הטיגון.

 

 

פורסת סיבובית:

פורסת תפוח אדמה סיבובית אשר פורסת ודוחפת את התפוח אדמה הפרוס ליחידת שטיפה ולמערכת מיוחדת להוצאת העמילן כולל מסנן לפירורי תפוח אדמה.

 

יחידת שטיפה:

לאחר שטיפה ראשונה, תפוח אדמה חתוך עובר דרך יחידת שטיפה אוטומטית במים חמים ע"מ להוציא את העמילנים מתפוח האדמה ולבשלו בישול קל לפני הטיגון כדי לקבל צ'יפס פריך.

 

מסוע חלזוני:

מסוע מעלה תפוח אדמה גולמי כולל שני מיכלי מים לשטיפה והזרמת התפוח אדמה לפורסת.

 

 

תיבלון והמלחה:

מסוע המעביר את התפוח אדמה המטוגן אל תוך תוף תיבול והמלחה. התוף מסתובב ומערבל את תפוחי האדמה המטוגנים עם התבלין או המלח.

 

 

 

מחליף חום:

יחידת מחליף חום אשר מחממת את השומן במחזור ע"י העברתו בעזרת משאבה בתפוקה גבוהה אשר לוקחת את השמן מן המטגנת ומעבירה אותה דרך מחליף חום ודרך מסנן שמן. תהליך זה מבטיח שטמפרטורת השמן תשמור על יציבות בתהליך.

 

מטגנת אוטומטית:

• כוללת כנפיים מיוחדים להזרמת תפוח האדמה החתוך עם השמן

• מסוע רשת מיוחד בסוף המטגנת להוצאת הצ'יפס המטוגן

• אפשרות כיוון מהירות מסוע.

053-9425987​